Cabinet stomatologic Drumul Taberei, cabinet stomatologic Militari, cabinet stomatologic Clinceni, jud. Ilfov

Facebook Twitter
 • CABINET DENTAR DRUMUL TABEREI

  Str Raul Doamnei nr. 8B, blocTS1, sc.1, apt 2 sector 6

  Programari

  021.444.1557

  0722.838.648

  0763.688.803

  0755.941.373

 • CABINET DENTAR MILITARI

  Blvd. Iuliu Maniu nr 194A, in curtea Bisericii Sfanta Treime

  Programari

  021.444.1557

  0722.838.648

  0763.688.803

  0755.941.373

 • CABINET DENTAR CLINCENI

  Str. Ciorogarlei nr.10, sat Olteni, com Clinceni, Jud. Ilfov

  Programari

  0722.838.648

  0763.688.803

  0755.941.373

Servicii

Ortodontie

Ortodontia este specialitatea care se ocupa cu pozitionarea corespunzatoare a dintilor si inchiderea corecta a gurii. Aparatul dentar fix sau mobil, este "vedeta" acestor tratamente, in urma carora rezulta pozitionarea corecta a dintilor, corectarea muscaturii si implicit obtinerea unui zambet superb.

 

Parodontologie

Boala parodontala este o problema dentara foarte frecventa, ce poate duce la pierderea dintilor. Este foarte important sa se intervina in timp util datorita complicatiilor severe ce pot aparea. Prezentarea regulata la control, indepartarea tartrului supra si subgingival, insusirea tehnicilor corecte de periaj sunt esentiale pentru mentinerea sanatatii orale.

 

Chirurgie si Implantologie

Implantul dentar poate fi solutia optima in cazul edentatiei.

 

Cosmetica dentara

Tratamente de albire Refacerea protetica din portelan dentar a dintilor frontali distrusi de carii sau fracturi Metode moderne de cosmetica dentara.

 

Protetica

Proteze mobile sau mobilizabile: NOU!Proteze partiale flexibile fara acrilat si fara suport metalic (Biodentaplast, Flexiplast) = o rezolvare excelenta a cazurilor dificile si o alternativa la protezele scheletate. Datorita crosetelor fizioomice flexibile dintii nu mai sunt traumatizati. NOU! Proteze totale Polyan - biocompatibilitate excelenta, rezistenta ridicata si retentie redusa de apa. Se adapteaza foarte bine si ofera stabilitate pe termen lung. Proteze partiale acrilice cu crosete flexibile Proteze scheletate clasice sau cu sisteme speciale.

 

Lucrari pe implante

Tratament de echilibrare ocluzala

lucrari protetice (coroane, punti dentare) din materiale nobile, seminobile, ceramica

 

Profilaxie

Indrumari si instructaj privind igiena cavitatii bucale, Sigilarea santurilor si fosetelor, controlul placii bacteriene, detartraj cu ultrasunete si periaj profesional, fluorizare, tratament antiinflamator gingival

 

Odontologie

Tratamentul complet si complex al cariilor dentare simple si complicate tratamentul hipersensibilitatii dentare, realizarea obturatiilor fizionomice, utilizarea de bio-materiale sub obturatiile coronare pentru conservarea vitalitatii dintelui (coafaj direct/indirect).

 

Endodontie

Indepartarea nervului din camera pulpara si canalul radicular (devitalizarea dintelui)

Efectuarea tratamentului mecanic si medicamentos in cazul: infectiilor radiculare (parodontite apicale acute si cronice)

Realizarea unui tratament performant prin folosirea APEX-LOCATOR-ului, radiologiei si a tehnicilor moderne de condensare cu materiale de sigilare neiritante.