Cabinet stomatologic Drumul Taberei, cabinet stomatologic Militari, cabinet stomatologic Clinceni, jud. Ilfov

Facebook Twitter
 • CABINET DENTAR DRUMUL TABEREI

  Str Raul Doamnei nr. 8B, blocTS1, sc.1, apt 2 sector 6

  Programari

  021.444.1557

  0722.838.648

  0763.688.803

  0755.941.373

 • CABINET DENTAR MILITARI

  Blvd. Iuliu Maniu nr 194A, in curtea Bisericii Sfanta Treime

  Programari

  021.444.1557

  0722.838.648

  0763.688.803

  0755.941.373

 • CABINET DENTAR CLINCENI

  Str. Ciorogarlei nr.10, sat Olteni, com Clinceni, Jud. Ilfov

  Programari

  0722.838.648

  0763.688.803

  0755.941.373

Stomatologie generala

Cosmetica dentara

Trei din patru adulti sunt afectati de o forma de boala parodontala de-a lungul vietii. Cel mai bun mod de a preveni aceste afectiuni este mentinerea unei igiene bucale riguroase. Atat boala parodontala, cat si caria sunt cauzate de placa bacteriana. Periajul zilnic si ata dentara pot reduce la minimum placa bacteriana, dar numai o curatare profesionala (detartaj, periaj) va indeparta tartrul din locuri inaccesibile periutei de dinti si atei dentare. Tratamentul antiinflamator gingival este recomandat pentru gingivite, sangerari, retractii gingivale, parodontopatii. Vizita dumneavoastra periodica la cabinet este parte importanta a programului de preventie a bolii parodontale. Pastrati-va dintii pentru toata viata!

In zilele noastre sunt o multime de servicii pe care stomatologia cosmetica le ofera. Puteti alege albirea dentara fie prin metoda gutierelor pe care le purtati noaptea acasa sau aveti varianta unui tratament de albire in cabinet.

Cea mai eficienta si mai populara metoda este albirea in cabinet pentru rezultate imediate urmata de tratamentul de albire la domiciliu pentru un zambet stralucitor cat mai indelungat.

Cat dureaza rezultatele tratamentului de albire depinde foarte mult de cat de bine este intretinuta igiena orala si de cantitatea de cafea, ceai negru sau alimente ce contin coloranti pe care o consumati, precum si de fumat. Medicii nostri va vor sfatui sa alegeti cele mai bune metode pentru dumneavoastra.

 

Profilaxie

Aplicatiile topice cu geluri fluorurate cresc rezistenta smaltului la atacul acid (creste rezistenta dintelui la carie)

Sigilarea presupune acoperirea şanţurilor şi fosetelor dintilor laterali (masele) cu anumite materiale plastice, care elibereaza fluor si creeaza o bariera impotriva bacteriilor ce duc la aparitia cariilor. (aproape 2/3 din numărul total al leziunilor carioase se produc la nivelul şanţurilor şi fosetelor de pe suprafaţa masticatorie a molarilor). Fiind o metodă neinvazivă, nu se pierde substanţă dentară şi nici NU doare.

Sigilarea se aplică atat copiilor, după erupţia maselelor definitive, cat şi adulţilor, atunci când dentistul o consideră necesară, condiţia fiind ca dintele respectiv să nu fie afectat de carie. Se recomandă controale periodice pentru verificarea integrităţii sigilării. Atât timp cât materialul de sigilat nu se desprinde şi izolează perfect zona, nu vor apărea carii la acest nivel.

Avantajele sigilarii:

- protecţie cu până 80% împotriva apariţiei cariei dentare;

- manoperă neinvaziva, bine tolerată si rapid;

- în cazul folosirii sigilantilor care conţin fluor, aceştia il descarcă pe suprafaţa dintelui, pe care îl mineralizează şi aduc un plus de protecţie.

 

Odontoterapie restauratorie

Odontoterapia restauratorie este acea ramura a medicinei dentare care se ocupa cu tratamentul cariilor dentare. Caria dentara este o boala comuna caracterizata prin distructia dintelui de la smalt spre pulpa dintelui. In lipsa tratamentului, caria dentara poate determina pe de o parte distrugerea dintelui (uneori ajungandu-se pana la extractie) iar pe de alta parte poate determina infectii in alte parti ale organismului (boala de focar). Manevrele terapeutice se efectueaza sub anestezie locala iar materialele de obturatie sunt adaptate fiecarei situatii in parte.

 

Endodontie

Endodontia este ramura medicinei dentare care se ocupa cu tratamentul canalelor radiculare (respectiv devitalizare si obturatie de canal) prin manevre care permit pastrarea pe arcada si a unor dinti compromisi prin carie sau afectiuni parodontale.

Tratamentul endodontic este necesar cand pulpa dentara devine inflamata sau infectata. Inflamatia sau infectia poate avea o mare varietate de cauze: carie adanca, proceduri dentare repetate pe dinte sau o fractura sau o fisura dentara. De asemenea, un traumatism asupra dintelui poate determina leziuni pupare chiar daca dintele nu are semne vizibile de fractura sau fisura. Daca inflamatia sau infectia pulpei nu este tratata ea poate provoca dureri foarte mari sau poate duce la un abces dentar).

Realizam un tratament performant prin folosirea APEX-LOCATOR-ului, radiologiei si a tehnicilor moderne de condensare cu materiale de sigilare neiritante.

 

Parodontologie

Boala parodontala este o problema dentara foarte frecventa, ce poate duce la pierderea dintilor. Este foarte important sa se intervina in timp util datorita complicatiilor severe ce pot aparea.

 

Protetica

Proteze mobile sau mobilizabile

NOU!Proteze partiale flexibile fara acrilat si fara suport metalic (Biodentaplast, Flexiplast) = o rezolvare excelenta a cazurilor dificile si o alternativa la protezele scheletate. Datorita crosetelor fizioomice flexibile dintii nu mai sunt traumatizati.

NOU! Proteze totale Polyan - biocompatibilitate excelenta, rezistenta ridicata si retentie redusa de apa. Se adapteaza foarte bine si ofera stabilitate pe termen lung.

 

Ortodontie

Ortodontia este specialitatea care se ocupa cu pozitionarea corespunzatoare a dintilor si inchiderea corecta a gurii. Aparatul dentar fix sau mobil, este vedeta acestor tratamente, in urma carora rezulta pozitionarea corecta a dintilor, corectarea muscaturii si implicit obtinerea unui zambet superb.